Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen hit till min Forever-shop! ERBJUDANDE Kom i form med en av de första Personliga tränarna i Hollywood! || Nu har du en fantastisk möjlighet att komma i form tillsammans med NICK SÖDERBLOM och flera andra till midsommar. Den 28/5 drar vi igång en träningsgrupp och håller på till 20/6. Upplägget ser ut som följer: - Förberedelsewebinar med Nick 24/5 - 6 webinar - FB-grupp - Coaching och pepp från Nick Soderblom i form av webinar och via fb-gruppen - Ett träningspass + föreläsning med Nick Söderblom C9 & F15 24 eller 39 dagar Ord pris 24 dagar 2744:- Ord pris 39 dagar 3324:- BESTÄLL FÖRE 14/5-18 KAMPANJ 24 DAGAR 2299:- KAMPANJ 39 DAGAR 2799:-
Jag heter Alexandra och är återförsäljare hos Forever Living Products. I sortimentet finns allt du behöver inom kosttillskott, kroppsvård och makeup och produkterna är baserade på naturligt odlad Aloe vera. Jag hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov och du är varmt välkommen att kontakta mig för en produktvisning eller mer information om möjligheten att starta en egen verksamhet och arbeta tillsammans med mig!
 
Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. I sortimentet finns även många andra kosttillskott, hudvård för alla hudtyper och härlig makeup som pricken över i! Produkterna är naturligt odlade Aloe vera ej testade på djur och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut!
 
När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga!
 

Här i min webbshop handlar du enkelt dina Forever-produkter när det passar dig. 

Varmt välkommen att kontakta mig!

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.